Funderingar

Om 1 h och 4 minuter går vi in i månad 12, december, sista månaden på året. Vad har jag gjort som jag kan känna mig stolt över? Jag kan faktiskt inte komma på något. 2012 har varit ett skit år.

Det är med rädsla jag går in i december. På måndag får jag reda på om jag kommer in på skolan jag sökt. Jag tror inte att jag kommer bli ledsen för det om jag inte kommer in, för iså fall väntar ett halvårs heltidsjobb med 2 av mina 3 goa kolleger. Men det hade också varit skönt att komma in för att få det överstökat. Jag hade tidigare ett jobb där jag bytte arbetsplats var och varannan dag och träffade nya människor hela tiden, de var skit. Samma med min nuvarande jobb, men äntligen har jag under en hyfsat lång tid varit på samma ställe.. Jag vill alltid känna mig trygg som nu. Med goa kolleger och barn. Det skulle kännas jobbigt om jag måste lämna de.

Men under en längre tid har jag inte känt mig trygg på natten inför läggning. För varje natt måste jag sova själv. För att ingenting fungerar utan just det.

Puss

RSS 2.0