090131

Lördag
Idag blev det inte mycket gjort. Sov till kvart över 2 för att sedan gå upp och duscha, trodde jag men inte det då mamma tjötade om att få fixa till mitt hår lite så vi fick limmat upp det. Sedan fick jag duschat och efter det var det dags att göra sig iordning för att sedan dra till kastellgårdshallen och se på match. Vi (DJ-laget) förlorade med 5-4 mot Ale. Jag och Noomié satt och pratade medans de pojkarna tjötade om kaffe och kaka, det är ungefär det dom snackar om jämt.. Sedan bar det av hemåt och då fick jag köpt en Ben&Jerry's glass som jag snart ska äta, blir att se en film innan jag drar mig till sängs.

Imorgon blir det två matcher, tre inklusive fridas. Så blir att vara borta hela dagen så då lär jag inte hinna skriva. Först blir det match borta mot floda, sedan hemma match mot herrestad, måste tagga till så har köpt två Frank's att bli hyper av. Gött äre.

Grattis Elin Andersson i efterskott! ♥

Med tanken på att jag inte hinner skriva imorgon..
Imorgon är det tre år sedan mormor dog. Det är väldigt svårt för mig att sakna dig med tanke på att du nästan har varit död för mig i hela mitt liv. Ni som undrar varför jag skriver så, för det är faktiskt galet att jag skriver så, är bara för att min mormor led av någonting, jag vet inte riktigt vad hon led av så vill inte gissa på vad det var för sjukdom hon hade. Men min mormor hade svårt att minnas osv. Det finns massa förklaringar, gissningar och berättelser om min mormor, hur hon var som ung, varför hon var som hon var och varför det sista hände med henne. Mormor befann sig på ett hem för gamlingar som inte hade alla hästar i stallet och dit åkte jag aldrig, hände några gånger om året och då menar jag inte tjugo eller femton gånger utan snarare fem gånger. Jag vet inte riktigt om jag ångrar att jag inte åkte dit, för varje gång jag åkte dit så kände jag mig instängd. Jag kände inga känslor. Jag mådde bara dåligt, jättedåligt. Sedan dog min mormor och då var jag inte ledsen, snarare fundersam och hade tusen frågor i huvudet som jag bara ville fråga, men det fanns ingen andledning till att fråga, min mamma skulle ju knappast må bättre utav det. Nu har åren gått, dessa tre år, och jag har inte fått svar på någon fråga utan varje gång min mormor kommer på tal är det samma sak som berättas, samma sak som jag har hört i alla dessa år som jag kommer ihåg. Men trots att jag inte har fått svar på någon fråga har frågorna försvunnit, och saknaden blivit större. Min mormor var inte den bästa mormorn, men hon var min.. och därför världens bästa..

Det är klart jag saknar dig. Det är klart jag älskar dig.
♥ Svenson
RSS 2.0