addicted

alltid roligt med folk som snackar skit, speciellt när man hör från ens syster som har en kompis som håller med sin systers kompis om vad jag är, falsk helt enkelt. nog är jag falsk, för vem är det inte? jag har snackat skit och sedan någon dag senare umgåtts med samma person jag sagt någonting om. men sen när man hör från ett litet äckel till 96;a som säger att jag är falsk bara för att hålla med sin syster och hennes kompis. snälla någon, vad är felet? du känner mig inte äns. och ja, jag vet att folk snackar skit om mig, men jag bryr mig inte. tills något litet svin kommer och säger likadant när du inte äns vet hur det är eller hur det ligger till.

bara väntar på att denna förkylningen, ont i halsen sjuksaken skall försvinna, orkar inte. på lördag blir det att dra till lager 157 med mamma, pappa och tjockfidde. får se om jag hittar något för en gång skull, kommer jag lyckas med det? nja, knapert! haha

ikväll blir det..
ah, ikväll blir det film och sex and the city, måste snart hitta en förkortning till det där, hela kvällen. ska bli frisk! hör gärna av er!

jaja, nog snackat.
svenson
RSS 2.0