Another day, another way

Kan börja med att tala om att jag försov mig imorse och missade första lektionen. Så tänkte att jag skulle gå och lägga mig igen eftersom jag redan missat den men istället går jag upp och sminkar mig och drar till skolan två timmar innan vi börjar den andra och sista lektionen börjar. Väldigt varmt var det i alla fall så satt ute i solen en stund och schtekte.

Kom hem från skolan runt halv två och strax därefter kom pappa hem. Så vi drog oss till Göte Carlsson och körde bil, eller pappa gjorde det och jag åkte med. Sedan åkte vi och hämtade mamma och drog oss mot ikea och bauhaus för att köpa grejer. Och nu sitter jag här, helt slut i bena. Funderar på att be pappa köra mig till videomix och köpa godis och sedan kolla tv och sex and the city senare ikväll..

Morgondagen vet jag inte riktigt hur den slutar, måste få tag i Hanna först och främst, annars vet jag inte riktigt. Frida kommer i alla fall hem imorgon och det glädjer mig då jag saknat henne väldigt. Innan dess ska jag försöka få med mamma och pappa till backaplan så dom kan betala lite kläder för mig..

Ska dra mig nu, sätta mig framför tvn eller något.

RSS 2.0